Brug af forskellige hovedskruer

Højstyrkeskruer er uundværlige dele af produkter, der skal strammes. Skruespecifikation, materiale, farve, hovedtype mange. Hvilke egenskaber har almindeligt anvendte typer skruehoveder generelt panhoved, fladt hoved, forsænket hoved, sekskantet hoved, stort fladt hoved og andre forskellige hovedskruer? Hvilken slags steder passer de ind?

Pan head: Det engelske navn er Pan head. Skruens hoved rager ud fra overfladen af ​​den genstand, der skal sættes i indgreb efter samling. De almindelige slidstyper af panhovedskruer er krydsslids, flad rille og meterslids. Anvendes generelt til internt eller usynligt arbejde.

Fladhovedskrue: Kodenavnet på fladt hoved er C, og det engelske navn er fladt hoved. Fladhovedskruer kan også kaldes tyndskruer. Når en fladhovedskrue indsættes i produktet, flugter hovedet ikke med produktoverfladen som en skrue med forsænket hovedhoved, men blotlagt. Hovedet på den flade skrue er forbundet med bolten i en 90 graders vinkel, og hovedet på den flade skrue er meget tynd, hvilket er mere velegnet til præcise tilslutningskomponenter såsom mobiltelefoner og ure.

Forsænket hovedskrue: kodenavn for forsænket hoved for K, engelsk navn for forsænket hoved eller fladt hoved. Hovedet på en forsænket skrue er som en tragt. Denne skrue bruges hovedsageligt til at fastgøre nogle tynde plader. Efter at hele skruehovedet er strammet, er det i samme vandrette plan med fastgørelsesobjektet og vil ikke være fremtrædende. Produktets udseende er smukt og generøst. Denne tætte forbindelse bruges generelt på den ydre overflade af emnet, således at overfladen af ​​emnet er glat.

Sekskantskruer: Kodenavnet på sekskanthovedet er H, det engelske navn er sekskantet hoved. Sekskantskruer kaldes også ydre sekskantskruer og ydre sekskantskruer. For skruer med sekskanthoved HM5 eller højere bør brugen af ​​sekskanthoved overvejes, når låsemomentet er stort og belastningen stor. Har hovedsageligt fordelene ved nem fastgørelse, demontering, ikke let at glide Vinkel. På nuværende tidspunkt er der tre slags sekskantskruer på markedet: kulstofstål, rustfrit stål og kobber. Det er meget udbredt i forskellige industrielle områder.

Stor flad hovedskrue: Big fladhoved kodenavn T, engelsk navn er truss head eller svampehoved. Brug generelt en stor fladhovedskrue, fordi skruens hoveddiameter er større end hovedet på den generelle skrue, kraftområdet er stort, i skrueforbindelsen er det ikke let at beskadige produktet. Bruges normalt mellem plastdele.

Rundhovedskrue: rundhovedkode R, engelsk navn er rundt hoved. Plastskruer med rund hoved har isolering, ingen magnetisk, korrosionsbestandighed, smukt udseende, aldrig rust og andre højkvalitetsegenskaber. Anvendes i medicinsk maskinindustri, vindenergi, luftfart, kontorudstyr og petrokemiske industrier.


Posttid: Mar-02-2023