Hvordan bruger man gipsskruer?

1. Hovedet skal være rundt (dette er også den almindelige standard for skruer med alle runde hoveder). På grund af produktionsprocesproblemer er hovedet af gipssøm produceret af mange producenter muligvis ikke særlig rund, og nogle kan endda være lidt firkantede. Problemet er, at det ikke passer perfekt ind i gipsvæggen, koncentriske cirkler, omkring et centralt punkt, hvilket burde give mening.

2. Hav en skarp spids, især hvis du arbejder med lette stålkøl. Den skarpe vinkel på tørvægssømmet skal generelt være mellem 22 og 26 grader, og den skarpe vinkel på hovedet skal være fuld, uden at trække tråd og revnefænomener. Denne "spids" er den vigtigste for gips-søm, fordi de bruges uden præ-lavede huller og er skruet i, så spidsen også giver mulighed for gennemtrængning. Især ved brug i let stålkøl vil dårlig spids føre til ikke at bore i, direkte påvirke brugen af. Ifølge den nationale standard skal vægpladesøm være i stand til at bore gennem 6 mm jernplade på 1 sekund.
3. Vær ikke excentrisk. Den nemmeste måde at afgøre, om et gipssøm er excentrisk, er at placere det på et bord, runde hovedet nedad og se, om tråden er lodret og midt på hovedet. Hvis skruerne er excentriske, er problemet, at elværktøj slingrer, når de er skruet i, slingrer. Kortere skruer er fint, men længere kan være et stort problem.
4. Tværspalten skal være placeret i midten af ​​det runde hoved, ellers er situationen den samme som for 3.


Indlægstid: 16. maj 2023