Hvordan installeres selvskærende skruer?

Installationen af ​​selvskærende skruer er ikke kompliceret, så længe værktøjerne er godt afstemt, er installationen meget enkel.

1. Vælg den tilsvarende skruetrækker baseret på rilletypen på den selvskærende skrue, Placer skruetrækkeren i skruens rille, juster den med den position, du vil forbinde og stram den, tryk direkte på skruen med kraft, drej skruetrækkeren med uret, og før gradvist den selvskærende skrue ind i emnet, indtil hele skruens gevind allerede er forsvundet ind i emnet.

2. Brug af elektrisk værktøj er mere bekvemt og hurtigt at installere. Dens arbejdsprincip er også det samme som en manuel skruetrækker, men at bruge en elektrisk skruetrækker er også hurtig og enkel at installere.

3. Når antallet af selvskærende skruer er relativt lille, kan en simpel installationsmetode anvendes, specifikt ved at anvende metoden til at tilføje møtrikker til de tilsvarende specifikationer af bolte. De selvskærende skruer er fastgjort på de tilsvarende modeller af skruer, og samme model af møtrikker bruges til at fastgøre dem, så de tre bliver en helhed. Brug en skruenøgle til at skrue skrueindsatsen ind i det nederste hul, og fjern derefter skruen.

Forsænkede skruer i rustfrit stål


Indlægstid: 30. maj 2023