Kender du forskellen mellem en indvendig sekskantskrue og en ekstern sekskantskrue?

I dagligdagen vil vi opleve, at sekskantskruer er opdelt i indvendige sekskantskruer og udvendige sekskantskruer. Nogle forbrugere har lidt viden om forskellen mellem indvendige sekskantskruer og udvendige sekskantskruer. Nedenfor, lad os tage et kig på forskellene mellem indvendige sekskantskruer og eksterne sekskantede skruer til din reference.

Skruerne på indvendige sekskantskruer er opdelt i indvendige og indvendige sekskantede skruer i henhold til skruehovedernes forskellige former og er ikke relateret til skruernes materiale eller skruernes bæreevne.
Den ydre kant af skruehovedet på en indvendig sekskantskrue er cirkulær med en konkav sekskantet form i midten. Den udvendige sekskantskrue er den type sekskantskrue, som vi almindeligvis ser med sekskantede kanter på skruehovedet.

Forskellen mellem indvendige sekskantskruer og eksterne sekskantskruer:

udvendig sekskantet

De indvendige sekskantede skruer bruges almindeligvis i maskiner. De er hovedsageligt nemme at fastgøre, adskille og ikke lette at glide. Sekskantnøgle er generelt en 90° buet, buet linealform. Den buede ende er lang, mens den korte side er kort. Når du bruger den korte side til at skrue, kan den lange side spare en masse kræfter og spænde skruerne bedre. Den lange ende er yderligere opdelt i et rundt hoved (en sekskantet cylinder, der ligner en kugle) og et fladt hoved. Det runde hoved kan let vippes til adskillelse og installation i visse områder, der ikke er praktiske at skrue.

Fremstillingsomkostningerne for en ekstern sekskantskrue er meget lavere end for en intern sekskantskrue. Dens øvre ende og skruehoved (hvor skruenøglen udsættes for kraft) er tyndere end den indvendige sekskantskrue, og nogle steder kan den indvendige sekskantskrue ikke udskiftes. Derudover bruger maskiner med lav pris, lav effektintensitet og lave præcisionskrav meget færre indvendige sekskantskruer end eksterne sekskantskruer.

Hvis du vil vide mere om befæstelser og produkter, så vær opmærksom og kontakt os.


Indlægstid: 26-jun-2023